Концерти

Рок концерт в Русе 6 ноември 2010 в памет на Ники Киров

Концертът в памет на Николай Киров от група Hit Bottom и в помощ на семейството му се превърна в едно от запомнящите се рок събития за тази година. Концертът се проведе на 6-ти ноември в зала Русе. На сцената се качихa The Weeds, Dorset Naga, Rockada, 5-6 Boyz, GunPowder, Макавеев Трио, Момо и Вая, Момчил Дуканов, Антонио Чорбаджийски и Димитър Косев. 
   

София - Румънските денс звезди Deepcentral ще гостуват в Ялта този четвъртък (17 юни)

Deepcentral poster

Румънското денс дуо Deepcentral е специалният гост този четвъртък (17-ти юни) в Yalta Club Garden на традиционните Thursday Live Sessions. За първи път пред българска публика те ще представят новия си сингъл “Inlove”, който покори румънските класации.
   

Две сцени и богата селекция на ParkLive

 

парк лайф фест

3-дневен музикален маратон с две сцени и богата селекция от български и световни звезди ще предложи фестивалът ParkLive от 18-ти до 20-ти юни в парка на Летище София, Терминал 2. На голямата сцена във всеки от трите дни ще видим изпълненията на хедлайнерите, както и артистите от J&B Party Weekend. Не по-малко горещо ще бъде на малката сцена, която и трите дни ще е поверена в ръцете на едни от най-ярките родни диджеи.

   

Русе - Green Valley - Фестивал край Дунава

Manuel_De_La_Mare_ready_press_ver_9Q

UPDATE: виж видеото от вечерта тук

Едно уникално парти започващо вечерта на 03.06.2010 от 20:00. В една невероятно красива гориста местност по поречието на река Дунав, организаторите буквално ще построят огромен нощен клуб, който ще работи само една нощ. Мястото ще бъде оборудвано със зашеметяващи светлинни ефекти, саунд, който ще ви отнесе, множество барове и не на последно място, красиви танцьорки, които ще се грижат настроението да е постоянно на макс! Ще има и още много пикови моменти и изненади - задължително трябва да сте там, за да усетите.

 

   

Русе - Концерт на група Nasekomix на 17 май


Списание Ю отразява Русе - Концерт на група Nasekomix на 17 май

През месец май музикантите от Насекомикс ще покорят сцената на шест драматични театъра в България. Градовете, които ще се радват на необикновения музикален формат са: Варна, Велико Търново, Бургас, Русе, Пловдив и София. Групата вече има зад гърба си един успешен театрален проект - това е концертът в Модерен театър през януари тази година. Настоящото турне е естествено продължение на чудесната симбиоза Насекомикс-театър.

   

Страница 1 от 3

Уебсайт Ю

Уебсайт Ю предоставя ежедневни статии с разнообразна тематика. Всеки ден получавате свежи идеи и актуална информация за дизайн, музика, фотография, смях и др.

 

Събития Ю

Събития Ю организира и отразява концерти, дискусии, културни и спортни събития.

Таланти Ю

Таланти Ю е място за търсене и представяне на хора в сферата на дизайна, журналистиката и изобразителното изкуство.
Най-горе