Събития Ю

Хората харесват тези неща - кампания за почистване в Русе

Почистване в РусеДата: 03 април 2011 г.  (неделя)

Час: 10:30 - 17:00

Място: Русе, централен кей

Пролетното почистване тази година няма да бъде организирано от Ю, поради ред причини (Мюнхен примерно), но пък с радост ще помогнем кампанията на Лора Стефанова да достигне до много хора.

 

Слънчево затъмнение - 4 януари 2011

слънчево затънение 2011Готови ли сте за първото слънчево затъмнение тази година!

Или единственото, което ще мине през България?

Започва се в ранни зори с изгрева на слънцето и продължава до към 10 ч.

Да се надяваме за хубаво време. Виж какво ще то от тук: Времето в Русе

По надолу са снимки от изминали слънчеви затъмнения.


 

   

Mall Ruse - Откриване на Мол Русе

 

Мол Русе е най-големият търговско-развлекателен център в региона разполагащ с 40 000 м2 отдаваема търговска площ разпределен на 3 наземни нива. След като се открие, Мол Русе ще има 160 магазина и над 1 200 паркоместа. Мол Русе се строи на терен от 60 000 м2 и има обща РЗП над 55 000 м2.

   

Русе - Твоята идея за събитие в Русе

Списание Ю отразява Русе - Твоята идея за събитие в РусеВчера общината в Русе пусна на своята уебстраница, че се набират идеи за иновационни културни проекти за събития в Русе.

Крайния срок е 27 декември (понеделник) и като вземем предвид, че 24,25,26 и 27 декември са почивни дни, остава само за днес възможността да попълните и изпратите своята идея.

 

Както трябва да се направи:

1. Изтегли този файл: proektenfish.doc

2. Попълни го на бързо

3. Изпрати го още днес на имейл: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Ако имаш късмет ще получиш безвъзмезно финансиране от Европа.

   

Русе - Католици и православни дариха за децата от Дома за медико-социални грижи

Списание Ю отразява Русе - Католици и православни дариха за децата от Дома за медико-социални грижиДнес по повод Игнажден, деня на Свети Игнатий Богоносец и празник на Дома за медико-социални грижи в Русе, енориаши от Католическата църква и православните енории на храмовете „Света Троица” и „Свети Николай” направиха дарение за децата, лишени от родителска грижа. Парите се събират от Никулден в табла, изработени специално от деца в „Работилницата на Свети Николай”. Децата от енорията при храм „Свети Николай”, от Еко-клуба при МД „Елиас Канети”, от Клуб по спортни танци „Дунав”, както и гостенчета от Дом „Надежда”, техните родители и учители, бяха и сред първите дарители. На таблата са изложени мостри на необходимите за закупуване предмети, главно свързани с хигиената на малките деца (кремове, шампоани, мокри кърпички и др.).
   

Танцово училище Кукери Русе - от 3 януари 2011 г. НОВИ ГРУПИ

Народни танци в Русе

Уникално и може би първо и единствено в страната по своя си формат и методика, предлагащо една забавна терапия за хора, преминали вече ученическата си възраст. Горна граница за участниците няма и може би затова през последните девет години членовете му са над 3000, с което не може да се похвали нито един клуб в България. Освен десетките най-популярни хорa от всички етнографски райони се изучават още салса, бачата, меренге, валс, самба, ча-ча, джайв, танго, сиртаки, рок и много други обичани танци.

   

Русе - ФЕСТИВАЛ БЪЛГАРСКАТА ЕВРОПА 2010

кино в русеБезплатни публични прожекции на ново българско кино

   

Страница 1 от 9

Уебсайт Ю

Уебсайт Ю предоставя ежедневни статии с разнообразна тематика. Всеки ден получавате свежи идеи и актуална информация за дизайн, музика, фотография, смях и др.

 

Събития Ю

Събития Ю организира и отразява концерти, дискусии, културни и спортни събития.

Таланти Ю

Таланти Ю е място за търсене и представяне на хора в сферата на дизайна, журналистиката и изобразителното изкуство.
Най-горе