Представяме ви Google Play

Google Play ви помага да откривате, да купувате и да се радвате на приложения и игри на устройството си с Android или в мрежата, където и да сте.

Със стотиците хиляди приложения в Google Play има по нещо за всеки.

 

Гугъл плей

 

Всичките ви забавления на едно място


Google Play е мястото за всички любимите си развлечения. С над 450 хиляди приложения, милиони песни и книги, и хиляди филми, Google play има за всекиго по нещо. Преди да решите какво искате, игра, песен или книга, можете да видите оценки, мнения, снимки или да гледате видео от самата програма.

Облачна технология

Силата на облака

Колко готино ще е, ако всичките ви развлечения са достъпни навсякъде? Това вече е факт. Купете книга за вашия Android телефон и го прочете в интернет на play.google.com. Купете си нов албум на Android таблета си и можете да го слушате на вашия компютър по време на работа. Вземете под наем онлайн филм и го гледайте навсякъде, дори и на вашия телефон. Това е красотата на облака. Можете да четете, слушате и да гледате любимото си съдържание, навсякъде, където искате. Най-добрата част - Google Play облак е безплатен за вас.

play.google.com

 

Дисплей на кръговото в Русе

Ако ти харесва тази статия, сподели я на приятел. Сподели във Facebook Профилът на списание Ю във Facebook

Уебсайт Ю

Уебсайт Ю предоставя ежедневни статии с разнообразна тематика. Всеки ден получавате свежи идеи и актуална информация за дизайн, музика, фотография, смях и др.

 

Събития Ю

Събития Ю организира и отразява концерти, дискусии, културни и спортни събития.

Таланти Ю

Таланти Ю е място за търсене и представяне на хора в сферата на дизайна, журналистиката и изобразителното изкуство.
Най-горе