Лайфстайл

Късмети за коледа и нова година 2011Изпрати този уебсайт на 5 човека, за да се сбъдне късмета!


 
   
   

Фиоре ново заведение в Мега Мол Русе

 

 

Нови обекти отварят врати в Мега Мол Русе

 За почитателите на стилната обстановка ще заработи кафе Fiore – на втория етаж в Мега Мол Русе с прекрасен панорамен изглед към река Дунав. За всички нетърпеливи да започнат с Коледното пазаруване ще отворят врати няколко модни магазина. Първият в Русе магазин от веригата детски хипермаркети „Хиполенд” също ще посрещне своите клиенти в търговския център на втория етаж.

   

Мега Мол Русе

Mega Mall Мега Мол

На 25-ти ноември стартира поетапното отваряне на магазините в Мега Мол Русе. В четвъртък, точно в 10.00 часа, специалистът в областта на красотата и качеството на живот, ДМ дрогеримаркт ще открие своя първи филиал в града. На територията на търговския център, на площ от около 330 кв.м. ДМ ще предложи на своите клиенти голямо разнообразие от над 8 500 козметични и здравословни продукта. По повод откриването на магазина, ДМ ще подари 15% отстъпка върху целия асортимент, при пазаруване в дните 25 и 26 ноември.  Само на 25-ти ноември всеки 100-тен клиент в ДМ ще пазарува безплатно.

   

Родни модни таланти - Maria Queen Maria

Списание Ю отразява Родни модни таланти - Maria Queen Maria

Мария Илиева се занимава професионално с грим от 10 години, има 2 награди за гримьор на годината през 2005 (Pantene Beauty awards и Златната игла) и 4 номинации за гримьор на годината за Pantene Beauty Awards. Мина Кайе е с две номинации за стилист на годината за 2005 и 2006, но се чувства в стихията си като костюм дизайнер на реклами, телевизионни шоута и филми. Затова и настоява, че въпреки изброените в началото факти двете всъщност нямат претенции и не искат да бъдат наричани дизайнерки, защото правят дрехи, за да се забавляват, а не за да печелят "златни игли, диамантени ножици или порцеланови игленици".

 

   

Страница 1 от 2

Уебсайт Ю

Уебсайт Ю предоставя ежедневни статии с разнообразна тематика. Всеки ден получавате свежи идеи и актуална информация за дизайн, музика, фотография, смях и др.

 

Събития Ю

Събития Ю организира и отразява концерти, дискусии, културни и спортни събития.

Таланти Ю

Таланти Ю е място за търсене и представяне на хора в сферата на дизайна, журналистиката и изобразителното изкуство.
Най-горе